HJELP

idag var vi ball og jeg skal snart til sminkør. venninna til mamma er sånn fysioterapaut og der hu jobber sminker dem å så jeg skal dit. mamma skal årne håret mitt, vet enda ikke ossen jeg skal være. blir noe helt enkelt! har du noen tips til hvordan jeg kan være!!!!!!!!!!!!!!!????????????

vi har hatt akedag med skolen idag. høres ut som jeg går i 6. klasse, men neida. vi dro til et sånn sted hvor det var en sånn bakke. noen gikk på ski til skihytta å da :) har du vært ute i snøen i år?
jeg og aleksandra aka sammen og tryna et paaaaar ganger. vi kom oss over hoppet et par ganger å da! det var dritgøy. ene gangen landa jeg med rumpa på kanten når vi landa etter hoppet så det gjorde jævlig vondt. og borte ved der vi grilla var det sol så jeg, aleksandra og roj la oss der. og nå er jeg rød i kinna som et faen :s tror, tro det eller ei, at jeg klarte å bli solbrent. typisk meg. men når det er sol og snø kan man faktisk bli veldig brun hvis man smører seg riktig. blir du ofte brun på fjellet? det gjør nemlig jeg.

jeg må gå å kle på meg før jeg skal til ho dama. blogges<>
tatt igår på skolen. ja, jeg har gule tenner.

Liker

Kommentarer

Instagram