HOME, SWEET HOME.

Én som har savna meg.. Næmmen så koselig!Haha hadde sånn syk flytur hjem. Først på flyplassen skulle jeg sette meg på en benk men så havna sekken utenfor så jeg datt av. Latterkrampe. Så kom vi inn på fly og havna bak den kællen! Sleik, burberry veske, flip-flops. Sykt bra stil egentlig. Ikke nok med det - han hadde bestilt to seter til alle han reiste med for å få god plass. OG han hadde VG! Da var jeg greit misunnelig. Men plutselig oppi all misunnelsen var det en på fly som dret, altså prompa. Det skjedde da sånn ca. hver halv time og det lukta helt forferdelig. Holdt på å dø. Døde nesten når jeg fant ut at man ikke klapper når man har landa i Norge. Man gjøre det i Sverige, men ikke i Norge. Ble litt skuffa. Reiser nesten alltid fra Sverige jeg se!Siden jeg ikke har fått lagt inn så mye bilder kan jeg legge ut noen av de mobilbildene jeg har nå. Kamera er jo screwed.
Massasje på stranda! Sykt digg.
Hvis dere noen gang skal ut å fly må dere kjøpe dere dette potetgullet! Sykeste godeste jeg har smakt i mitt liv. Smakt det før?
Det var de to jeg hadde.. Hahaha! Om noen timer nå stikker jeg til mami før jeg skal finne på noe med Jenny<><3 savna="" dere="" begge="">

Liker

Kommentarer

Instagram