Hotellet

Endelig fikk jeg koblet macen til internettet! Her er et lite knippe bilder fra bassengområdet, pluss hvordan sengen vår så ut da vi kom. Alle her tror vi er på bryllupsreise, som sagt, og det er superklein stemning hvis vi sier at vi ikke er det. Men vi får en hel haug gratis ting, så jeg lurer på om det bare må benyttes.. Haha!

Dagene er korte og innholdsrike, selv om vi ikke gjør så mye. Jeg står opp litt tidligere enn Jens for å sole meg, mens han trener. Så spiser vi lunsj, soler oss, sover litt, og går ut for å spise. Og så legger vi oss. That's the way I like it! Det er superdeilig å ikke måtte gjøre noe fordi vi har dårlig tid eller noe slikt. Spa er også helt ekstremt billig her, akkurat som alt annet, så nå har vi vært der nede andre gangen på tre dager. Og vi har enda en behandling booket imorgen, men den er gratis (honeymoon benefits!!) Én flaske cola koster rundt 3 kr og 2 l. vann koster det samme. Maten på hotellet er litt dyrere, men koster aldri mer enn 100 kr. Det er vanvittig deilig mtp. at vi skal være her så lenge.

Rommet vårt er kjempefint og det samme er hele hotellområdet. Det er delt i to og ligger på hver sin side av en traffikert vei, men der står det til enhver tid en vakt som stopper trafikken for oss. Alle som bor og jobber her er utrolig serviceinnstilte og man gjør sjeldent noe selv. Er glasset ditt tomt heller de opp i drikke til deg. Trener du tørker de av apparatene etter deg. Setter man opp et lite flagg ved solsengene kommer de for å ta din bestilling. Roomservice koster ikke noe ekstra, vil du ha frokost på sengen koster det 10.000 rupi; altså, 5kr. På flyplassen hadde vi (jeg) tidenes turist-øyeblikk og ga de som bar bagasjen vår $10 hver. For $10 kan man få massasje, full middag, taxi til flyplassen; you get it. Og vi som lurte på hvorfor de smilte så veldig når de gikk...

Nå skal vi sove (6 timer tidsforskjell) og imorgen følger de samme rutinene.. Føler meg som en pensjonist - noe jeg absolutt kan like. Ha en super onsdag!

Liker

Kommentarer

Instagram