Interiørfavoritter

Room21.no: min #1 favoritt når det kommer til interiør på nettet. De fører merker som Bloomingville, Bodum, Design House Stockholm, Design Letters, Hay, House Doctor, Menu, Muuto osv. Alle mine favoritter med andre ord! De har et stort utvalg, rask levering og bra kundeservice. Nettsiden er også veldig enkel å håndtere :)

Hviit.no: fører de fleste samme merkene som room21.no, men har ikke like stort utvalg. Minus for at nettsiden ikke er like oversiktlig som room21, men ellers veldig tett oppunder :-)

Ting.no: det jeg liker aller best med denne nettsiden er alle tekstilene! Puter, tepper, gulvmatter osv. Nå i disse juletider har de også en side med gavetips, noe jeg verdsetter høyt, haha! Det er så vanskelig å finne julegaver innimellom.. Siden er også superoversiktlig, enkelt å finne frem, og du finner fort akkurat det du leter etter.

Lunehjem.no: lunehjem.no er en favoritt når det kommer til større møbler, ikke bare småting. I tillegg til å føre de samme merkene som de andre jeg har nevnt, fører de Nicolas Vahé, som har de beste krydderblandingene og andre ingredienser til matlagingen. De har også et stort utvalg av Arne Jacobsen og Menu, som f.eks salt- og pepperbørsene over.

Utover dette finnes det så mange bra utenlandske nettsider, men denne gangen kortet jeg det ned til norske. Jeg er selv en sucker for den nordiske stilen, noe jeg tror kommer godt frem i leiligheten, haha.. Gleder meg sånn til å vise dere bilder!

-

For English: copy and paste into Google Translate :-) These are Norwegian webshops by the way, so you might find international ones more interesting.

Liker

Kommentarer

Instagram