JEG TRENGER HJELP - VIKTIG!!

Dere som står/har stått til konf. Annbefaler dere borgerlig eller kristelig (er'e sånn det skrives?)? Har vært en på skolen og snakka om borgerlig idag, og jeg ble plutselig veldig usikker. Jeg er ingen kirkevanger så passer egentlig best borgerlig, men ja, jeg ble usikker. SÅ! Hva annbefaler du??? I NEED HELP. Jaja, det er ganske tidlig men man kan begynne å "melde seg på" i morgen, og jo tidligere ute du er, jo mer tilpassa får du det.

Idag etter skolen dro jeg på østen med Frøya. Jeg kjøpte en bluse, en buksedress, et par øredobber og et par armebånd. Igår kjøpte jeg meg konf. klær, til konfen til stesøstra mi, Ida.
Jeg skulle gjerne lagt ut bilder men jeg har rota bort kamraladeren min og det er tomt for strøm. Så da er jeg ikke så mye lenger. Finner ingenting for tiden.

Kunne ikke gleda meg mer til Paradise idag, særr! Det blir digg.

Endelig har det pene været kommet til Fredrikstad. Har gått med reklame idag, gikk med trøye, gladiator sandaler og oppbretta bukse. Det lange håret har blitt veldig varmt, gleder meg til å klippe meg. Hvordan er været hos deg?
Jeg har helt sykt lyst på disse. Skal kjøpe de neste gang jeg får lønning

Skal finne laderen til kamra og fått lagt ut bilder av hva jeg har kjøpt.

Liker

Kommentarer

Instagram