Lace Up Body

Body: NLY Trend
Pants: Zara
Trenchcoat: BikBok
Boots: Zara
Bag: Proenza Schouler

Jeg kjøpte denne bodyen før vi dro til California, men har aldri fått tatt antrekksbilder med den, ha ha. Jeg elsker fargen og formen, men den er litt vanskelig å bruke pga den dype utringningen. Når noe er så "dristig" synes jeg det er veldig greit å roe det ned med et par dressbukser - den perfekte miksen, i mine øyne.

Idag har jeg ikke kurs, men jeg har så mye å gjøre på skolefronten at det ikke blir noen fridag allikevel :-) Jeg begynner virkelig å kjenne på at det er mye å gjøre, og gleder meg mer og mer til syden...

-

I bought this body before we went to California, but I've never gotten the chance to take any outfit pictures with it, ha ha. I love the color and the shape, but it is kinda hard to use because of the lace up cleavage. When something is this "bold", I feel like I have to dress it down with a pair of formal pants. The perfect mix, I think.

I don't have classes today, but I have so much school work to do, so it's not really a day off :-) I'm starting to feel kinda overwhelmed, but I'm just gonna take a deep breath, and look forward to Gran Canaria in December..

Liker

Kommentarer

bysynnelivang
bysynnelivang,
Så fin du er:) Elsker toppen!
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
Tusen takk, fine deg 😊
nouw.com/henr1ette

Instagram