LESERSPØRSMÅL.

Spørsmål fra leser: Hver gang jeg overhører deg snakke hører jeg du klager over lårene dine. Du har sykt fin kropp Henriette, så hvorfor?Først; takk for komplimentet. Men nå skal dere få høre. I vinter hadde jeg et sykt eksem. Vet ikke hva det kom av, men det var ille. Utslett, eksem kall det hva du vil. Dette endte med at jeg ble helt sjukt tørr på albuer, knær, hender osv.Jeg er derfor avhengig av body lotion og kremer. Back to the point! Jeg hadde nettopp vært i syden da dette kom, og jeg var brun. Men da jeg fikk dette greiene forsvant brunfargen der det var. Derfor har jeg endt om med en flekkete brunfarge. Jeg har noen brune flekker her og der hvor eksemet ikke var. Det ser helt jævlig ut (unnskyld språket) så derfor hater jeg lårene mine. Ikke pga. str. eller noe, men fordi de ser helt grusome ut. Håper det jevner seg ut i syden..
Skjønner dere hva jeg mener?? DERFOR klager jeg ofte over låra mine. Hvis dere har noen tips forresten; come on with it.
Vell over til det korte innlegget jeg postet igår. For litt siden spurte Helene om jeg ville være med på noe Sex and the city 2 arrangement på Glitter. Dette gikk ut på at vi skulle kle oss ut som de fire jentene og dele ut flyers for Glitter. Vi ble stylet med tilbehør fra Glitter og. I tillegg var det salg ellers i butikkene, masse konkurranser o.l. Vi var med i Look-a-like konk. og Sanne/Samantha vant for hennes rolle. Vi andre vant ikke noe, men alle fikk billetter til før-premiera :-) Så nå sitter jeg her og skal på både premiera og før-premiera.
Meg, Sanne, Fredrik, Helene og Jenny. Ser dere hvem som er hvem?

Liker

Kommentarer

Instagram