Let's talk about lashes

Igår var jeg hos Lashes by Kasja og satt på vipper. Først lurte jeg på om jeg skulle ta permanent vippebøy, men jeg endte med vippeextensions allikevel. Mine er 11 mm; altså, ikke så veldig lange, men i og med at mine egne vipper er ganske korte, ville det bare blitt feil med 12-13mm i første omgang.

Når jeg først kom dit ble jeg tatt imot av Weronika, som skulle sette på vippene mine. Hun er utrolig flink og nøye, og spør hele tiden underveis om det går bra. Selve behandlingen tok 1,5 time, men man sovner nesten uansett, så tiden går kjempefort. Etter man er ferdig får man all den informasjonen man trenger, hva de har gjort og hvordan det funker. Det er ikke ubehagelig på noen som helst måte, bare litt uvant til å begynne med. Jeg gjorde dette nå for å slippe sminke på Bali, og fordi jeg har hatt lyst til å prøve det lenge. Hittil er jeg superfornøyd, så nå gjenstår det bare å se hvor lenge det holder til jeg må fylle på. Vippene holder lengst om man ikke bruker mascara, men jeg føler ikke at jeg trenger det uansett, i og med at de er såpass mørke og markerte. Må bildene over har jeg ikke på noe sminke i det hele tatt.

Lashes by Kasja holder til i Tordenskioldsgate 7, supersentralt i Oslo, rett ved Stortinget og Spikersuppa. Du kan bestille time her eller ringe på tlf. 93 92 24 18. De har både instagram (@lashesbykasja) og facebook-side, hvor du kan se bilder av behandlingene. Anbefales på det sterkeste!

Liker

Kommentarer

Instagram