Let's talk about lashes, again.

First of all; jeg er ikke så skinnende som på bildet altså.. Jeg lover..

Jeg var i Oslo tidligere idag (noe jeg forsåvidt er 20% av tiden, om dagen) og fylte på vipper i samme slengen. Hos Lashes by Kasja som vanlig, men denne gangen var det Kasja som fikset vippene mine. Idag fikk jeg 12 mm lange vipper, ikke 11 mm som forrige gang.. Bildene over er tatt etter en dag med flying og oppussing, så de pleier ikke å være så hulter til bulter. Det er bare jeg som har glemt børsten hjemme, heh.. Nå er det hele 4,5 uke siden jeg satt på, så nå var det på tide. Ikke det at det var så veldig farlig. Ovenfra så man hvor lite som var igjen, men ellers kunne jeg gått sånn i lang tid. Man ser liksom sminket og fresh ut, selv om det bare er 20 vipper igjen. Veldig deilig! Anbefaler dem fortsatt like mye som sist :-) Du kan bestille time her eller ringe på tlf. 93 92 24 18. 

Jeg har bestemt meg for å slenge på et engelsk sammendrag av bloggingen min på slutten av hvert innlegg, i og med at jeg har så mange venner og familie i USA, som også gjerne vil lese. Håper ikke det gjør noe.

-

Okay, so I've decided to throw in an English summary of every blogpost, at the end of it, since I have a lot of friends and family in the US, who also wants to read. Hope you don't mind! First of all, I'm not as shiny as it seems like in the first picture. Just had to mention it. Well, today I got a refill on my eyelash extensions. I was so happy with the result last time, I just had to get a refill. I think I'm hooked! As usual, This time, like last time, I got my lashes done at Lashes by Kasja in Oslo. I've had both Weronika and Kasja do my lashes, and they're both just as talented as the other. I can absolutely recomend this salon, and I've heard their nails are just as perfekt as their lashes ;-) You all better try it then, okay?

Liker

Kommentarer

Instagram