Let's talk lips

Jeg bruker veldig lite sminke, og spesielt nå som jeg har vippeextensions, men jeg er veldig glad i leppestifter. Før hatet jeg tanken på rød leppestift - nå er det det eneste som skiller hvordan jeg ser ut til vanlig og på fest, ha ha!

1. Denne røde leppestiften fra Bite Beauty har jeg brukt i over to år, og er min absolutte favoritt. Jeg har den i fargen Pomegranate og mener selv det er den perfekte rødfargen. Leppestiftene fra Bite er generelt helt fantastiske - de sitter bra, lenge og tørker ikke ut leppene. I tillegg lukter de veldig godt! Jeg har fått en hel haug komplimenter for denne, og nå sender Sephora endelig til Norge.

2. Dette er vel mer enn leppepenn, også fra Bite Beauty. Jeg har fargen Bloody Orange, men jeg lurer på om det kanskje var limited edition, for jeg finner den ikke blant Sephora sine farger. Jeg vil tro fargen "Pêche - warm peach" er den som ligger nærmest Bloody Orange. Veldig fint alternativ til den røde!

3. Yves Rocher sin er den nyeste i "samlingen", og jeg har kun brukt den et par ganger, men jeg elsker at den gir en litt mer edgy look. Jeg har den i fargen 22. Mauve Subtil. Den er ganske mørk, uten å bli skikkelig Marilyn Manson.

4. Om sommeren bruker jeg leppestift mer til hverdags også, og da bruker jeg denne fra Shiseido. Jeg hadde fargen PK224, men jeg har mistet den, og nå ser det ikke ut som de lager den lenger.. Det virker i hvert fall som PK343 eller PK249 er nærmest. Den er ekstra fin når man er litt brun, hihi. Veldig enkel farge, som gir det lille ekstra, uten at man nødvendigvis ser at man har på leppestift.

Sephora har, som nevnt, endelig begynt å sende til Norge, så jeg tror ikke det blir lenge til jeg tilføyer noe nytt i denne lille samlingen. Spesielt fra Bite..

-

I don't really wear a lot of make up, but I really like wearing lipsticks. Lipstick is actually the only difference between my everyday face and my party face, haha.

1. This red lipstick is from Bite Beauty, and it is the perfect shade of red. I have the color "Pomegranate." Bite's lipsticks are actually the best, all in genereal - they last longer than other and they don't leave your lips all dry.

2. This one is from Bite Beauty as well, and I have the color Bloody Orange. Looks like they don't have that color anymore, so I think "Pêche - warm peach" is the closest. This is more of a "pen," but the quality is just as good as the lipsticks.

3. Yves Rocher's lipstick is my newest one, and I've only tried it on a couple of times, but I love the edgy look it gives. I have the color 22. Mauve Subtil.

4. In the summer, when you're all tan and gorgeous, lipsticks are more gorgeous than ever. This one from Shiseido gives you that little extra something, without being too much. I have the color PK224, but I think PK343 or PK249 is the closest you'll get.

Liker

Kommentarer

Instagram