Lovisa

Alexander Wang Lovisa Empossed Pumps

Da jeg fikk mail om at det var 25% ekstra avslag på salget på Shopbop forrige uke, gikk det ikke lang tid før jeg klikket hjem disse. Jeg har lenge hatt lyst på modellen, og har vurdert sikkert 10 forskjellige farger, men denne falt i smak. En litt mer "fargerik" versjon av den klassiske beige ;-) De er så gode på foten, og ikke minst superfine! En perfekt eksamensgave til meg selv, ha ha.

Jeg elsker å handle fra Shopbop, fordi de faktisk regner ut toll/moms for deg der, så slipper du en uventet overraskelse når pakken kommer. I tillegg er de superraske på levering! Jeg bestilte disse på torsdag, og de ankom igår ettermiddag. Det er raskt!

-

When I saw there was an extra 25% discount of the sale at Shopbop last week, it didn't take long for me to buy these. I've wanted this model for ever, and I've considered probably ten different colors, but I really loved this one. A more "colorful" version of the classic nude ;-) They're amazing on the feet, and just beautiful to look at! A perfect gift for myself, ha ha.

I love shopping at Shopbop, because they deliver faster than anyone, and it's international! Crazy!! I ordered these on Thursday, and they arrived yesterday. Now that's fast.

Liker