Mat, godteri. Hva er best?

Vi er tilbake i Strömstad med båten og har nettopp vært på Skagerak og spist. De har ganske god mat, men jeg syns det tok litt lang tid før den kom. Liker Pråmen best jeg da :) Har du noen gang vært på Skagerak eller Pråmen? Hvem syns du er best?Siden det var pent vær når vi dro hadde jeg på kjole men etterhvert ble det nærmeste iskaldt. Jeg fikk skaffa meg et pledd og surra det rundt meg og spiste. Når vi var ferdig å spise gikk vi mot de sommerbodene her. Jeg kjøpte meg et par Ray-Ban briller og noe godteri. Fant også den "perfekte" gaven til guttenmin, så jeg bare må tilbake å kjøpe den i morra. Perfekt og perfekt fru blom, men jeg tenkte på han med en gang jeg så den. Ja nå kan dere lure! Etter det gikk jeg å kjøpte noe godteri som jeg nå sitter å gomler på. Jeg må si jeg liker godteri best, men det er ikke bra. Man blir fet. Hva syns du? Godteri eller mat?
Nå skal jeg ingenting før vi skal ut å fiske makrell i kveld. Så jeg bare sitter her og loker pc'n og savner alle vennene mine og kjæresten min.. over to uker siden jeg har sett noen av dem :( Men skal hjem på fredag så det blir deilig.
Barnslig som jeg er skrev jeg TAKK! med ketchup. Men det er vell ikke bare jeg som er litt barnslig av meg?Hadde tenkt å legge ut bilde av brillene, men webcam'n min er fucked så det går ikke. Beklager!Tror også bloggen min har klikka. Når jeg laster opp bildene i Popip: 150 px så går det ikke. De bare blir sånn små, går ikke ann å poppe dem opp. Noen med samme problem?
SKAL SVARE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN I MORGEN SÅ STILL MASSE SPØRSMÅL HER

Liker

Kommentarer

Instagram