Mine tips for å gjøre et kupp!

Jeg er veldig glad i å handle på salg, kanskje over gjennomsnittet, ha ha. Jeg er alltid på utkikk etter noen nye kupp, så i dette innlegget tenkte jeg å dele mine beste tips for å gjøre bra kupp ;-)

Mine fem beste kupp var litt vanskelig å velge, men jeg klarte omsider å bestemme meg. Balenciaga-vesken er nok min #1. Jeg elsker fargen - den er liksom tidløs, samtidig som den ikke er kjedelig. Også er den semsket og har frynser. Kan det bli bedre? Den kjøpte jeg, som sagt før, på Finn.no, hvor jeg også har kjøpt flere av veskene mine. Kupp nummer to er vesken fra Proenza Schouler, kjøpt på Høyer i Bergen. Den elsker jeg av akkurat samme grunner som Balenciagaen, de er vel i samme sjanger, ha ha. Ellers elsker jeg Alexander Wang-skoene som jeg kjøpte på Shopbop - de er virkelige fantastiske på foten. Jeg har også et par blå "dressbukser" fra Zara som jeg kjøpte til 79kr i vinter, som sitter så fint. Og sist, men ikke minst, er jeg hodestups forelsket i Yves Saint Laurent-clutchen min som jeg kjøpte på outletet i Palm Springs. Den har jeg brukt 4-5 ganger allerede, ha ha. Jeg har gjort så mange andre kupp på salg, men disse er mine favoritter.

Jeg kunne snakket om hvordan man gjør gode kupp i en halv evighet, men jeg har samlet de beste tipsene her:

1. Sjekk Cuponation om de har noen bra kuponger. Akkurat nå har de f.eks. 10 % avslag på enkelte hotell på Hotels.com eller 12 % avslag på Daniel Wellington-klokker. Du kan søke etter butikkene du ser etter - de dekker nemlig mange tusen butikker. Hvis jeg skal handle på nett sjekker jeg alltid etter kuponger først, en gang sparte jeg nesten 500kr. Det er litt drøyt egentlig, ha ha.

2. Se på outlet hvis du skal til utlandet. Det er myyye å spare.

3. Sjekk Finn.no! Jeg får ikke sagt det nok. Man kan finne så mye som er pent brukt til en veldig rimelig penge. Jeg har f.eks. kjøpt både Balenciagaen og Givenchy Nightingale der til rundt halv pris av nypris, og har vært veldig fornøyd hver gang.

4. Sjekk salgssiden på nettsteder. Plutselig finner du noe fint der FØR du finner noe fint til vanlig pris og bestiller det ;-) Og når det er salg kan det lønne seg å sjekke de litt dyrere nettsidene (eller butikkene). Man får mye bra basic på salg, og når det er satt ned til 50 % er det ikke nødvendigvis så veldig mye dyrere enn BikBok, men kvaliteten er mye bedre.

5. Hvis du har funnet noe du tror du vil ha - tenk litt på det, kanskje 30-45 min. Det er veldig lett å gjøre impulskjøp som man angrer på når man handler på salg, ofte til store summer fordi man godtgjør at den uansett er billigere enn den var. Jeg kjenner meg igjen i dette, men etter jeg begynte å tenke meg ekstra godt om, har jeg gjort veldig få kjøp jeg angrer på.

6. Når du er i utlandet bør du høre med butikken om de har studentrabatt. I London er det i hvert fall masse av det, ikke så mye i USA.

Dette innlegget ble litt lenger enn planlagt, men jeg klarte ikke gi meg med det første ;-)

-

For translation, please use Google Translate.

Liker

Kommentarer

Instagram