My tattoos

​Her er tatoveringene mine, begge ganske små egentlig. Den på overarmen var den første jeg tok, i juni 2013. Den andre tok jeg i februar 2014, og det er et semikolon.

Magic var for det første fordi jeg elsker Harry Potter (deathly hallows, hallo) og fordi jeg synes det var en fin liten vri, i motsetning til å bare ta symbolet. Jeg elsker at bokstavene er så smale, og synes den dag i dag at den er dødskul ;-) Rimelig fornøyd. 

Semikolonet er en vennskapstatovering, og jeg og Hannah har lik. Vi tok den da jeg besøkte henne på college i Wisconsin, og jeg elsker at den er så liten men betyr så mye for oss. Semikolon-tatoveringer har blitt ganske populære i det siste og det florerer forklaringer: "Et semikolon blir brukt når en forfatter kunne valgt å ende en setning, men valgte å ikke gjøre det allikevel. Forfatteren er deg og setningen er livet dit" Vel, vi byttet ut liv med vennskap, og det ble et slags symbol på at vennskapet vårt aldri endte selv om jeg flyttet tilbake til Norge, til tross for at vi ser hverandre altfor sjeldent.

Har du noen tatoveringer? Fortell gjerne.

-

Here are both of my tattoos, both pretty small. The one on my upper arm was my first, and I got it in June 2013. I got the other one in February 2014, and it is a semicolon.

I love Harry Potter and at first I wanted just the deathly hallows symbol, but I thought adding magic to it was a nice touch. I love that the letters are so narrow and simple, and I still think it's awesome ;-) Super duper happy with it.

The semicolon is a friendship tattoo, and my friend Hannah has the same one. We got it when I visited her at college in Wisconsin, and I love that it's tiny, but means a great deal. Semicolon tattoos have gotten pretty popular lately and they're everywhere with lots of explanations: "A semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life." Well, we replaced "life" with "friendship", and it is a symbol of how our friendship could've ended when I moved back to Norway, and we barely see each other, but it didn't, and it means a lot.

Do you have any tattoos? Please tell me :)

Liker

Kommentarer

Instagram