Navy blue

Shirt: Monki
Pants: Zara
Sunglasses: Céline
Sandals: Handmade in Turkey

​Altså, jeg elsker disse sandalene. Jeg har sikkert nevnt det hver gang jeg har hatt de på meg, men de er et av mine beste kjøp noensinne. Jeg kjøpte dem av en gammel mann i Marmaris i 2011, som satt i en liten bod og lagde sandaler etter ønske. De er helt perfekte på foten og jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å gå lei av dem.

Idag er en lang dag, og jeg jobber 8-23 igjen, så jeg har pakket med meg alt av godsaker jeg kan tenke meg, for å komme meg gjennom dagen ;-) Bare fire dager igjen på jobb før det er helg og ferie. Jeg har så reisefeber nå - det har jeg ikke hatt på mange år tror jeg. Jeg gleder meg så enormt mye til å komme tilbake til landet i mitt hjerte. Okei neida, jeg elsker Norge og er veldig glad jeg bor her, men det er noe helt spesielt med USA og jeg elsker å være der.

-

I love these sandals! I've probably mentioned it every single time I've worn them, but they're seriously one of my best buys. I got them in Marmaris in 2011. A sweet old man sat in a booth and made them on your request. They're the perfect fit and I don't think I'll ever get tired of them.

Today is a loooong day. I'm working from 8AM to 11PM again, so I've packed all the good things I know off, to get me through this day ;-) Only four more days of work before the weekend and then we're off to Cali! I'm so excited, and I don't think I've been this excited for a vacation in a long time. I can't wait to get back to the country that has stolen my heart. Okay no I really love Norway too, but there's just something about the U.S. and I love being there..

Liker

Kommentarer

Instagram