New ink

Gårsdagen fløy av gårde og før jeg visste ordet av det var jeg 30 min forsinket ;-) Jeg hadde i hvert fall en fantastisk koselig kveld med jentene, før kvelden endte tidlig for min del. Jeg er nesten den eneste som ikke er 20, og da er det ikke så kult å være med på byen. Ikke mange dagene igjen nå, da!

Uansett, angående overskriften. På tirsdag, før vi dro hjem, tok jeg endelig tatoveringen jeg har hatt lyst på så lenge. Jeg ville vente med å vise dere til den hadde grodd seg litt penere, men nå klarer jeg ikke vente lenger. Jeg er så utrolig dødsfornøyd og jeg elsker den! Spesielt godt liker jeg at jeg kan velge selv om den skal synes eller ikke. Den er lett å dekke til med både hår og klær, og det er viktig for meg. Hva synes dere?

-

Yesterday was over before I knew it, and suddenly I was 30 minutes late ;-) I had an amazing night with the girls, but I went home early though. Everyone else is 20 and I can't go with them to the clubs.. But not many days left now!

Anyway, regarding the title. On Tuesday, before we went home, I finally got the tattoo I've wanted for so long. I wanted to wait till it had healed to show you, but I can't wait much longer. I'm so incredibly happy, and I love it! I especially like that I can chose when to show it and not. It is easy to cover with both my hair and clothes, and that's important. What do you think?

Liker

Kommentarer

poppiesandprada
poppiesandprada,
Elsk på tattoveringen. Jeg har allerede en i nakken og selv om den ligger litt høyere så blir det ikke så fint å tattovere en sånn øverst på ryggen. Men hadde definitivt gjort det tror jeg om jeg ikke allerede hadde "brukt plassen" 😊
nouw.com/poppiesandprada
henr1ette
henr1ette,
Tusen takk! Tror alltid det vil være sånn - man kommer over noe som er enda kulere enn det man har akkurat da, men så glemmer man det som regel og så går det fint 😊
nouw.com/henr1ette

Instagram