New York City

Da ble det en USA-tur til i år. Jeg reiser først til Wisconsin 1.desember, før jeg møter Jens i New York 5.desember. Nora-Emilie har jo flyttet dit, som dere vet, og da må vi besøke. Vi skal "bare" være der i fire dager, men det går egentlig helt fint. Jeg var i New York en uke ifjor, og det ble altfor lenge. Jeg elsker storbyferier, men ikke i sydenferielengder. Ha ha!

Uansett - jeg har såvidt begynt å se på hotell, men er det noe jeg hater med storbyferier så er det å finne hotell. Mange hotell ser kjempefine ut når du booker, men så er de grusomme i virkeligheten. Vi gikk på den smellen i Paris, og det skal ikke skje igjen! Jeg har sett litt på de fem hotellene over, spesielt fordi de ligger veldig bra til. Sist vi var der bodde vi i Harlem, og selv om jeg syntes det var kjempekult, var det litt langt unna alt. Denne gangen vil jeg gjerne bo sentralt, på et fint hotell med fin utsikt. Hihi. Kom gjerne med tips til både hotell vi burde booke, eller ikke booke. Andre tips tas også imot med åpne armer. Av sightseeing føler jeg jeg har gjort det som gjøres, så det blir nok ikke så mye av det på denne turen, med mindre Jens har veldig lyst. Ha ha!

-

Yay, one more trip to the U.S this year. I leave for Wisconsin December 1.st, and December 5th I'm meeting Jens in New York. We're visiting my good friend Nora-Emilie, and "only" staying for four days, but I'm actually fine with that. I love New York, but we stayed for a week last year, and it was a bit too long.

Anyway - I've already started to look at some hotels, which is the worst part about visiting a big city. So many hotels look supernice online, but then they're actually run down and dirty. Not gonna happen this time! So if you have any hotel suggestions, I'd love to hear them. Other suggestions, like musicals, stores, outlet malls etc., will also make me very happy. I feel like I'm done with the whole sightseeing thing, so we probably won't be doing much of that, unless Jens really wants to. Ha ha!

Liker

Kommentarer

Instagram