NOKIA BRUKER.

UFLAKS! Seriøst. Ikke nok med at jeg måtte gå fra Jenny til byen, men det tok 15 min kortere tid enn jeg trodde så jeg måtte stå 15 min på tidenes skumleste bussentral. Den er skummel om kvelden. Akkurat som det ikke er ille nok, var det en full kæll der som var ekkel. Stelte meg et par ti meter fra han for å si det sånn. Greit tenkte jeg, skal bli deilig å komme hjem. Neida. Når jeg skulle gå av bussen fant jeg ut at jeg hadde mista batteriet til tlf. Så nå må jeg bruke en nokia (!!!!!!!!) til etter skolen i morra. Herregud, jeg dør. Hater nokia.
Bildet er slettet
Ellers så har jeg hatt en super, super dag med Jenny og Jenni, og Henriette kom også på slutten. Vi bakte brownies, snakket, spiste pizza og snakket. Lo greit da vi fant ut at jeg hadde filmet i Photo Booth i 1,5 time. Skulle filme en liten ting så glemte jeg å stoppe filmen. Herregud, som vi lo. Nesten like ille som jeg lo nå nettopp når jeg fant bilde over.

Må også fortelle dere at idrettsdagen idag gikk bra. Klarte krava på 4 av 8 poster, noe som er supert til å være meg. Siste idrettsdagen vår. Litt trist egentlig. Pleier din skole å ha idrettsdag? Ønsk meg forresten lykke til med de neste 20 timene som Nokia bruker..

Liker

Kommentarer

Instagram