Now I'm going highway to hell

Nå er jeg hjemme alene og kjeder livet av meg. Så jeg tenkte jeg skulle ta bilder av alt jeg har kjøpt den uka her :-) Men tror du jeg har kamra eller? Nejda, det har jeg glemt i det nye huset. Jeg liker ikke å ta sånne bilder når pappa og dem er her, dem tror jeg er helt korka i hodet. Siden det ikke går å ta bilder nå gjør jeg det i natt.

This day
I kveld skal jeg og Ida ha filmkveld også skal vi kjøre go cart. Og da er det ikke på Active senteret liksom. Er ordentlig bane ute, med ordentlig go carter som kan kjøre NM og sånn! Blir morro. Har du kjørt før?
Før det skal jeg dusje og slappe av. Kom nettopp hjem fra byen, har vært der med Gina og Aleksandra. I love you girls! Kjøpte meg en lakserød topp, en lilla topp og en grå jakke. Alt på tilbud. BILDER KOMMER I NATT/MORRA! LOVER.
Noe alla den havner vell jeg i, pappa er redd jeg skal skade meg så han setter meg alltid i sånne som kjører drit sakte. Men vi får se :-) ALDRI ta sorgene på forskudd.Highway to hell
Er vell det som beskriver livet mitt best nå.. Kjeder meg så ille så hvis det ikke skjer noe snart så kjører jeg highway to hell. Jeg kjeder meg så ille at jeg har sjekka hvor mange bilder som er i mappa "bilder" på datae'n min. He he. 37 845 bilder og 1 071 mapper. Bra jobba ikke sant? Har hatt pcen i et og et halvt år, litt mindre enn det. Har ikke så ille mange sanger, kun 1500 eller noe. Flere som har veldig mye bilder/sanger på dataen?

Nå skal jeg dusje! Hejdå :-))

Liker

Kommentarer

Instagram