On Thursdays, we wear pink

Jeg tror kanskje jeg aldri har postet et rosa antrekk? Jeg er ikke så veldig glad i rosa egentlig, men denne genseren var for fin til å la være. Med sorte jeans riktignok ;-) Trenger alltid noe sort! Ha ha. Dere har kanskje også lagt merke til at jeg elsker disse sneakersene? Snøen kan ikke stoppe kjærligheten!

Idag var jeg en tur innom Arbeidslivsdagene før jeg dro på jobb - det er såå mye jeg har lyst til! Jeg kommer sikkert til å bruke 7-8 år på å fullføre studiene, ha ha.. Ikke det at jeg har noe hastverk med å fullføre, altså. Men kanskje greit å ikke holde på for alltid ;-)

I think I've never posted a pink outfit? I don't really like pink that much, but this sweater was too cute to pass. With black jeans though ;-) I always need something black! Ha ha. You may have noticed by now, that I love these sneakers? Snow can't stop my love for them!

Today, before work, I stopped by a "fair" we have at school, where we can stop by different future employers and talk to them, leave an application etc - there's so much I wanna do! I'll probably spend 7-8 years to finish my master's degree, ha ha.. Not that I'm in any rush to finish, but I can't study forever ;-)

Sweater: Zara
Jeans: Pull&Bear
Belt: Iro
Necklace: Bjørg
Bag: Maje
Sneakers: Nike

Liker

Kommentarer

Instagram