OSLO TUR - BILDER.

Det var en bra tur! Vi shoppet, spiste pizza, drakk kakao og fikk togregning. Jepp, togregning! Herregud.. Vi trodde jo at de tok kort på toget men neida. Dermed fikk vi regning med 50 kr i gebyr i TILLEGG til togbilletten sin kostnad. FML. Da vi kom hjem dro vi til Loke med Henrik, derfor fikk jeg ikke blogget. Regner med at jeg får fikset noe kamera lignende greier så jeg får visst innkjøp (keen?) etterpå :-) Like før jeg bare drar å kjøper et nytt kamera.. Holder på å klikke for meg.
Greit, jeg ser pissur ut. Men grunnen til bildet er at dere må se på de dødskule prøverommene til Monki!!
Lo godt av "please wait here to be eated"
Etter å ha spist på Dolly Dimples (nom) gikk vi på Hard Rock Café og drakk kakao. Den er på nippet til å overgå Verdensspeilet!!
Da vi skulle ta toget var vi litt tidligere ute. Så vi gikk inn i Acessorize. I en annen butikk vi hadde vært hadde de glemt å ta av alarmen, så den pep når vi kom inn der. Det var dødsflaut, så jeg vandra rundt på gulvet og da tok Jenny bilde..
Togregninga........
Siden vi var så deppa dro vi opp B&J's vår.
La ut noen av disse bildene nå siden jeg ikke har innkjøp bilder enda. De er litt dårlige fordi det er mobilbilder. Jenny glemte nemlig batteri til kamera.. Er dere keen på å se innkjøp bilder etterpå?:-)

Liker

Kommentarer

Instagram