Oversized&denim

Shirt: American Eagle
Crewneck: Zara
Jeans: American Eagle
Bag: Spell&The Gypsy Collective
Sneakers: Adidas

Jeg overlevde! Ha ha, jeg var så nervøs igår at da jeg satt meg i bilen og skulle kjøre mot Fredrikstad, skalv jeg så ille at Jens satt seg inn i bilen og ble med. Det var veldig greit å ha noen til å distrahere meg i bilen, hvis ikke hadde jeg sikkert kjørt av veien. Det gikk uansatt veldig fint til slutt; litt ubehagelig, men jeg overlever :-) Jeg får ikke trene kroppsdelene det gjelder (hals, mage og arm) før stingene er tatt om fire uker, så jeg må finne alternativ trening....hjelp.

Jeg ble i Fredrikstad over natten, så idag har jeg noen ting som skal fikses, men først skal jeg tilbringe noen fler timer på sofaen. Med litt skolearbeid, da. Jeg håpet å tak i en kjole fra HM X Balmain, men det var vel egentlig kjørt. Jeg kommer fortsatt ikke inn på nettsiden deres, så jeg får heller følge med på finn.no. Jaja.

-

I survived! Ha ha, I was so nervous when I got in the car yesterday to drive towards Fredrikstad, I was literally shaking so Jens got in and joined me. Felt good to have someone to distract me in the car, otherwise I probably would've ended up in the ditch. Anyway! It went fine, and now it's done; it's kinda uncomfortable, but I'll survive :-) I'm not allowed to work out so that it affects the body parts I removed moles from (neck, arm and stomach) in four (!!!) weeks, so I'll have to find alternative workouts...yikes.

I stayed in Fredrikstad over night, so I have a couple of things to do today, but before that I'm gonna enjoy a couple of hours on the couch. With some schoolwork. I was hopinh to get my hands on one of the dresses from HM X Balmain, but it was a long shot. I still can't enter their website cause of traffic, so I'll just have to look for someone who will sell it later.

Liker

Kommentarer

bysynnelivang
bysynnelivang,
Så bra at det gikk bra i går 😊 Og den kolleksjonen, herregud så lenge jeg ventet med å komme inn. Fikk tak i ett plagg jeg hadde skikkelig lyst på, men den hvite blazeren som jeg hadde mest lyst på var selvfølgelig utsolgt 😟
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
Så heldig du er som fikk tak i noe! Jeg kommer fortsatt ikke inn, jeg 😟 Satser på de standard Finn-annonsene om et par mnd med folk som ikke har brukt klærne...
nouw.com/henr1ette
bysynnelivang
bysynnelivang,
Helt umulig å komme inn, men jeg fikk kommet inn på tlf gjennom costume sin side 😋 Men regner med at det kommer endel på finn!
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=66824915&searchclickthrough=true&searchQuery=balmain
Ligger en del på finn.no allerede 😉
nouw.com/henr1ette
marievi
marievi,
Dødsfint antrekk! Du er nydelig😍
nouw.com/marievi
henr1ette
henr1ette,
Tusen takk for kjempesnille ord!😍
nouw.com/henr1ette

Instagram