PØSREGN.

Visste dere at det går ann å bli solbrent på øyelokka? Det har jeg og Jenny erfart. Herregud, er det mulig. hahahaha!Dagene her nede er jo ikke akkurat spennende. Ikke misforstå meg, jeg koser meg men vi bare soler oss, spiser lunsj, soler oss, spiser middag, chiller og sover. Innimellom shopper vi litt óg da! Fant et smykke istad til 95 lire (380 kr) som jeg ble helt forelsket i. Ganske stort, men fy fasan så tøft. Hehehehehe, money spender. Måtte bare ha det..
Nå er det Tyrkisk aften på hotellet og jeg har nettopp sett Viktor danse magedans med en slange rundt halsen! Jeg døde litt for å si det sånn. Haha drit bra.Ok to sek etter jeg skrev det over åpna himmelen seg og nå pøser det ned. Det pøøøøsregner og lyner hele tiden! Mamma slo av lyset så ho og søss kan se lynet.. Hahahah!
Har ikke tatt noen bilder med kamera idag så det ble et Photo Booth bilde i mørket..
Om ikke så lenge så sover jeg.. Her er klokken 23.15 og i natt satt jeg og Jenny våkne med Viktor og Hans-Marius til klokken 02.00. Ikke så lenge, men når man våkner 09.00 hver dag blir det lite søvn - ender med en gjespete Henriette. Natta! Hvordan var siste skoledag forresten?

Liker

Kommentarer

Instagram