Pure joy

Delvis sponset behandling

Igår var jeg hos Nina Lundgård som driver salongen Pure Joy i Fredrikstad sentrum og fikk vokset legger og lår. Jeg har aldri gjort noe sånt før, og er egentlig en pingle når det gjelder smerte, så jeg forventet egentlig det verste. Men hallo! Hvorfor har ingen fortalt at det ikke er så ille?

Før/etter-bilder av lår og legger. På leggene var hårene akkurat litt for korte, så alt ble ikke med, men lårene er glatte som ei barnerumpe. Jeg vet allerede nå at jeg kommer til å bli avhengig av dette, ha ha! Det lønner seg å spare så hårene er 0,5 cm. før man vokser leggene, slik at alt kommer med, men pga. 17.mai på søndag var det litt vanskelig, hehe ;-)

Det tok ca. en time å vokse legger og lår, med en del snakk innimellom, hehe. Etter voksingen er ferdig smører Nina en olje på som fjerner voksrester, og deretter en beroligende krem. Man blir ganske rødprikkete de første dagene, så det lønner seg ikke å gjøre dette dagen før en stor happening. Jeg er nesten ikke noe rød idag, men det vanlige er 2-3 dager. Når man vokser leggene skal det ta ca. 4 uker før man bør vokse igjen, i starten, men etter hvert kan det vare i opptil 6 uker. 6 uker, dere!!!! Hårene vokser også ut mykere og lysere.

Salongen ligger i 2.etasje over Japan Photo i Fredrikstad sentrum, og er en liten, søt salong. Nina er ei utrolig hyggelig dame som virkelig får tiden til å gå. Vi pratet om alt mellom himmel og jord, og plutselig hadde det gått en time. Hun fikk meg til å glemme smerten helt akkurat i det hun dro av stripsen. Det svir litt der og da, men går over innen et par sekunder. Dette er jo selvfølgelig veldig individuelt, men det var ikke på langt nær så forferdelig som jeg trodde det skulle være.

Nina tilbyr voksing, sminke, forskjellige produkter (skriver mer om det seinere), massasje osv. Dere kan lese mer om behandlingene som tilbys på hjemmesiden HER og besøke nettbutikken HER! Hun er også veldig opptatt av helse og å spise sunt, og poster mange gode oppskrifter, samt andre ting, på bloggen sin HER. Jeg har notert meg en del oppskrifter jeg skal prøve fremover, holder dere gjerne oppdatert på det.

Dere kan bestille time ved å ringe 400 83 380 eller send en mail via kontaktskjemaet på hjemmesiden deres. På Facebooksiden legges det også ut bilder, oppskrifter, konkurranser o.l. Det kommer også en liten konkurranse her etter hvert hvor du kan vinne et gavekort.

 

Liker

Kommentarer

Instagram