Recipe: Chocolate Fondant
God morgen, og hei til mandag! Jeg tenkte å starte denne dagen med en oppskrift på den beste sjokoladefondanten som finnes. Det er viktig å kose seg litt på en mandag, eller så nærmer jo 17.mai seg og dette er uten tvil noe å servere da ;-)
-
Good morning, and hello Monday! I thought I'd start this day off by sharing my chocolate fondant recipe. It's important to enjoy yourself on a Monday ;-)









Stek på 220 grader i 7-8 minutter. Steketiden avhenger av både ovn og størrelse på porsjonsformene, så det lønner seg å prøve seg frem litt. For meg er 7 min. perfekt :) Sjokoladefondanten er perfekt når den kun er stekt på utsiden, og helt myk i midten slik at sjokoladen renner ut når du setter skjea i den.
Server med vaniljeis og jordbær, og nyt!
Put them in the oven at 430 degrees for 7-8 minutes. Time depends on both the oven and the size of the ramekins, so try one first. The chocolate fondant is perfect when it's completely soft in the middle, so when you put your spoon in it, melted chocolate comes out.
Serve with vanilla ice cream and strawberries, and enjoy!