Rommet mitt

Jeg fikk spørsmål om å legge ut bilder av rommet mitt og hva gjør jeg vell ikke for å tilfredsstille leserne? Nå fikk jeg rydda litt og. Jeg må legge til at rommet mitt er langt ifra ferdig og det skal en bokhylle og bl.a. en TV inn her før det er ferdig.
Slik ser altså rommet mitt ut når du kommer inn. De blå teipene rundt vinduet er der fordi vinduet skal males. Henger også noen ledninger her og der. Senga og sengeteppet er fra IKEA.
På denne sengekanten ved dette pc-bordet fra IKEA sitter jeg og får min daglige (over)dose med PC. På denne veggen skal det opp en bokhylle og en komodde.
I dette vakre hullet skal det snart inn en dør. CAN'T WAIT! I og med at rommet mitt var en stue før har jeg ikke dør.
Skapene mine og TV'n skal henge over der skoene står. Håper det er plass..
Jeg likær lampa mi(a) En sånn henger tvers over hele rommet mitt.
Mange syns nok rommet mitt er masete og spesielt. Men jeg har valgt absolutt alt i rommet selv, og det er veldig min stil. Alt fra sjakkbrettgulvet til den lilla veggen til speilskapet til rosa i vindu som står oppe i en pepsi max flaske.Så Jannicke, nå håper jeg du er fornøyd med de bildene jeg har her :-DHva syns dere? Ganske kost å vite hva andre syns om rommet mitt.Forresten: Omtrent ALT på rommet mitt er kjøpt på IKEA.

Liker