Royal Sun

Okay, so you know I love sunsets by now, ha ha..

Vi har sjekket inn på hotellet, og akkurat nå ligger vi i sengen og ser en film. Veldig deilig! Selv om vi ikke har reist lenger enn fra huset og hit, føles det ut som en reisedag, og da ble det et ork å dra ned til byen.

Vi nøt heller en solnedgang på balkongen, til det ble for kaldt på grunn av vinden. Det har blåst veldig idag, og det som var deilig i varmen på dagen idag, er litt slitsomt på kvelden. Uansett - vi har en fantastisk utsikt fra balkongen vår, så det var en grei overgang fra den fantastiske utsikten vi hadde på terrassen utenfor huset.

Imorgen venter hotellfrokost og en dag ved bassenget, før jeg tror vi tar turen ned til Chania på kvelden :-) En fin søndag!

Translation: We're back at the hotel, all checked in, and right now we're lying in bed, watching a movie. Feels great! Even though we haven't travelled that far, it feels like a travel day, and we didn't bother going downtown.

We enjoyed a sunset on our balcony instead, till it got too cold because of the wind. It's been so windy today, and what felt good in the heat, now feels kinda annoying. Anyway - the view from our balcony is great, so it was an easy transition from the amazing view at the house, this past week.

A hotel breakfast and a day by the pool awaits tomorrow, before we might head downtown for dinner :-) A great Sunday!

Liker

Kommentarer

Instagram