Sandals

1. Clay Sandals 2. Gail Sandals 3. Amy Sandals

Hei og hopp! Jeg er altfor dårlig på å ta meg tid til ting jeg liker, bl.a. blogging. Etter 10-12 timer på skolen er det dessverre ikke førstepri når jeg endelig kommer hjem, men jeg skal bli bedre. Jeg lover! Haha.

Midt oppe i all lesingen er jeg vel ikke den eneste som lengter etter sommer? Jeg lengter etter alt som har med sommer å gjøre, men spesielt lengter jeg etter å slippe støvler og store sko. Jeg er fullstendig forelsket i alle sandalene fra Isabel Marant Étoile i år, men disse tre er kanskje favorittene. Var en tur innom Høyer her om dagen, og ble stående i 20 minutter og bare siklet på sandaler. Haha. Jeg må nok se meg nødt til å investere i ett par, men jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hvilket. Birkenstock var en stor slager ifjor sommer, og er så godt brukt at de nesten faller fra hverandre, så de svarte er nok kanskje de beste. Samtidig er begge de andre parene så ekstremt kule. Ah. Hverdagsproblemer (luksusproblemer)...

Nå er det i hvert fall endelig februar, og vi er enda litt nærmere sommeren :) Årets første ferie er booket, og 20.juni reiser jeg, mamma og søsteren min til Tyrkia. Det er første gang vi drar et sted vi har vært før, og jeg kjenner det egentlig skal bli veldig deilig!

Liker

Kommentarer

Instagram