SCREAM.

Da var det en ny uke. Ny uke, nye muligheter! haha, kødda. Vell, først vil jeg si at jeg fikk 33 av 40 riktige på fransk prøva. Ja, vi hadde 256 gloser, men læreren valgte bare ut 40. Er meeeget fornøyd, med tanke på hvor fortvila jeg var over dem igår. "Wow, Henriette. Gratulerer!". Jo, takk blogglesere.

Sometimes you need a breakdown. Like yelling at everyone, cry until you fall and can't breathe. Then you feel better. And if you don't, at least people will know you're not okay. Bilde//weheartit.com

Har ikke så veldig mye å blogge om på mandager. Bare reiser mellom mamma og pappa, og slapper av. Tar meg som regel en liten tur til byen, men skal slutte med det. Skal prøve å ha sånn kjøpestopp frem til London. Vedder på at jeg ikke kommer til å klare det. Vurderer å starte sånn "shopaholiker prosjekt" hvor jeg tar vare på alle kvitteringene mine, og sjekker hvor mye penger jeg har brukt innen jeg drar til London. Hvertfall - nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Kommer sterkere tilbake imorgen! Kanskje det til og med kommer en liten outfit, hvis noen vil se?

Edit: HAHAHAAHHAHA TIDENES LATTERKRAMPE! Husker dere denne kjolen? Fant nettopp ut at de selger den på Nelly her for 399,-!!! Jeg betalte 90 norske kroner for min i Spania. HAHA! Kupp. Opplevd noe lignende før eller? Ikke jeg, haha.

Liker

Kommentarer

Instagram