Sesongens fineste kjoler

In cooperation with Sofia Moore

Stanford dress here
Sienna dress here
Antibes dress here
Lyon dress here
St. Julians dress here
St. Tropez dress here

Det nærmer seg sesongen for de fine kjolene; juleball, jul, nyttårs og andre store anledninger. Kanskje noen av dere til og med skal i bryllup? Jeg elsker lange, pene kjoler, og skulle ønske jeg hadde flere anledninger til å bruke dem. Det henger tre lange kjoler i mitt skap; to ballkjoler og blomsterkjolen jeg brukte i bryllup. Jeg skulle gjerne hatt fler, men det får vente til det kommer en anledning; da blir det nok en av kjolene over ;-) Så fine!

Til russeballet fikk jeg kjolen min skreddersydd, og det synes jeg var så fantastisk deilig! Den passet perfekt, og var akkurat slik jeg tenkte meg. Og det er nettopp det som er konseptet til Sofia Moore. De skreddersyr ballkjoler etter dine mål, akkurat slik du ønsker deg. Der har over 90 forskjellige kjoler, i over 15 forskjellige farger. Du velger bare den kjolen du vil ha, den riktige fargen, sender inn dine mål, og voila! De har også "perfekt passform-garanti" slik at hvis den ikke passer dekker de skredderkostnader for opptil 500kr. Konseptet er jo midt i blinken hvis man skal handle på nett, slik at man vet det passer.

Det er kanskje noen av dere som er ute etter kjole til en anledning i nærmeste fremtid? Vel, lucky you! I samarbeid med Sofia Moore deler jeg ut et gavekort til en verdi av 600kr. Det eneste du må gjøre er å følge Facebooksiden min her, og Sofia Moore på Instagram her. Easy as that! I tillegg får alle mine lesere 20 % rabatt på kjoler ut november, ved å bruke koden "Henr1ette" :-)

-

This is a post written in cooperation with Sofia Moore, with a competition for my Norwegian readers. If you're still interested in reading, please use Google Translate.

Liker

Kommentarer

jennimarie_94
,
Wiii!! DONE

Instagram