sitting alone, listen to some old music

Igår fikk jeg iTunes'n min til å funke igjen. Den har ikke funka siden november, veit dere hvorfor? Jeg hadde satt lydnivået på iTunes på 0.
Slik så det ut da.
Men var ikke det jeg skulle skrive om. POENGET: jeg tok på "25 mest spilte" og siden den ikke har funka på en stund er det bare gammel musikk.
Slik er lista:Claude Kelly- Always A Day Too LateJonas Brothers-Burnin' upBrad Paisley ft. Alison Krauss-Whiskey LullabyBritney Spears-WomanizerChris Brown-ForeverNe-Yo-Miss IndependentChris Brown-Excuse Me MamaFragma-Tocas Miracle 2008Hayden Panettiere-I Still BelieveKarpe Diem-FireogtyvegodsAvril Lavigne-GirlfriendJordin Sparks-TattooJordin Sparks-FreezeJordin Sparks-Next To YouSony Ericsson-Funky (den er på 2 sek og var etter en av sangene på spillelista og ble derfor mye spilt)Chris Brown ft. Dre-Flying SoloEiffel 65-I'm BlueCassie-Is It YouMiley Cyrus-7 ThingsGuru Josh Project-InfinityPink-Who KnewKate Perry-I Kissed A GirlEn Vogue-Free Your MindBasshunter-Now You're GoneLil Rain-Adore You
Det er de 25 mest spilte fra topp til bunn, i rekkefølge. Har så mange minner med de sangene, alle er fra samme periode. Skal ikke skrive om noen, men det var en gutt som såra meg ganske godt i den perioden så det er ikke alltid så ille kost å høre på de. Men alikevell, har veldig mange andre minner som kan overskrive den gutten. (Vil ikke nevne navn) Han vet godt selv hvem han er. Heldigvis er det lenge siden og jeg har funnet ut hva slags dritt han var. DONE!
Nå skal jeg sminke meg og sånn også skal jeg til mamma. Hej Hej Hejdå

Liker

Kommentarer

Instagram