Sneak peak

Vi er på vei tilbake til Oslo, og jeg tester for første gang å poste fra mobilappen til Nouw; fy søren, så bra den er! Ha ha dette er undervurdert.

Uansett - jeg er så klar for en ny uke. Til helgen skal jeg jobbe, men det er lenge siden sist så det er egentlig veldig greit. En litt roligere uke enn forrige uke, men allikevel nok som skjer til at det ikke blir kjedelig, ha ha ;-) treningen ble litt så som så forrige uke, i og med at jeg følte en forkjølelse komme, men jeg tror det har gitt seg nå, så denne uken skal jeg virkelig få til noen bra økter!

Nok jatt fra meg. Stikk innom imorgen tidlig for mer av dette antrekket! Jeg elsker, elsker, elsker disse buksene som jeg kjøpte på salg forrige uke, gleder meg til å vise dere resten.

-

We're on our way back to Oslo, and I'm testing Nouw's mobile app for the first time, and holy moly - it is so good! Ha ha, underrated.

Anyway - I'm super ready for a new week. I'm working this upcoming weekend, but I haven't worked in forever so it is actually okay. A slower week than last week, but not boring, ha ha ;-) since I felt a cold coming last week, I didn't work out as much as I wanted to, so this week I'm going all in!

Well, enough talk. Stop by tomorrow for more of this outfit! I love, love, love these pants which I got on sale last week, can't wait to show you the rest.

Liker

Kommentarer

Instagram