snøbad

NOEN SOM SÅ PÅ FRUSTRERTE FRUER IGÅR!?!?!?!?! OMG JEG ELSKER DEN SERIEN. haha, særr jeg ble skikkelig sjokka over katherine og mike :o
jeg og jenny så altså på det og satt her i spenning. og har jeg nevnt at vi snøbada? i såfall under det som går etter privat praksis sa jeg "skal vi gå ut å snøbade?" også gjorde vi det. det var VELDIG KALDT, men i følge H var det ikke så rart for det var jo snø. jeg satt meg ned og rompa mi er død!!! R.I.P (u) rompebegravelse en dag, komme?
jenny trodde ho var lam da, jeg holdt på å dø av latter. vi kom inn på badet, for der var det varmekabler, også sier ho "JEG KJENNER IKKE BENA MINE!! JEG ER LAM!! er det farlig :o?"

så fikk vi varma oss da, for det var jo veldig kaldt ute for klokka var tolv eller noe sånn!! også så vi litt på tv, også la vi oss. klokka 07.25 ringte pappa meg men jeg ble så sint så jeg la på og sovna igjen. og veit du hvorfor? han hadde ringt feil. fader altså. så nå årner vi oss bare også veit vi ikke hva vi gjør..

jeg tok noen bilder når vi snøbada men jeg føler ikke for å legge ut bilder i bh og truse på bloggen min hehe. eneste som var deilig med å snøbade var at det kjentes ut som jeg hadde psyko ren hud etterpå!!

Liker

Kommentarer

Instagram