Sponset video: den nye folkesykdommen

Annonse

Et av mine største problemer i hverdagen er at døgnet har aaaltfor få timer! Jeg skulle så gjerne hatt et par timer ekstra, og gjør ofte alt jeg kan for å spare tid. Jeg leser nyhetene og spiser frokost samtidig, importerer bilder mens jeg sjekker mail - sikkert ting alle andre også gjør, men vi gjør det jo for å spare tid. I hvert fall de fleste av oss. Jeg vet ikke om det har med alderen å gjøre, men jeg har konstant dårlig tid - spør hvem som helst. Jeg tror de ordene jeg sier aller mest er "men jeg har dårlig tid." Ha ha! Jeg tror dette med å ha dårlig tid må være den nye folkesykdommen. Alle rundt meg ser også ut som de har det travelt og er stresset.

Akkurat dette med tidsklemma er temaet for en kampanje Microsoft kjører nå om dagen, i samarbeid med Jon Niklas Rønning. I videoen gir han sine beste tips for å spare tid, kanskje noe å lære? ;-) Min favoritt er å vanne planter mens man dusjer. Kanskje noe jeg burde innføre hjemme. Microsoft Office 365 har jo, som dere sikkert vet, flere ting på et og samme sted; Word, Excell og min favoritt, Outlook. Jeg hadde aldri klart meg uten; da hadde jeg i hvert fall gått glipp av 50 % av alt jeg skal. Jeg er avhengig av kalender, to do-liste og mail - altså, Outlook. Det er det vel sikkert flere studenter som kjenner seg igjen i? Håper jeg.. Uansett - du kan spare masse tid, og kanskje opptil en time, med de rette verktøyene. For meg er dette Outlook, hva er det for deg?

<script type="text/javascript" src="http://video.unrulymedia.com/wildfire_590646300.js"></script>

Fortell meg gjerne hvilket av Rønning sine tips som var din favoritt, eller om du har andre tips, selvfølgelig - jeg er mer enn åpen for alle forslag!

Sponset video

Liker

Kommentarer

Instagram