STERK OPPLEVELSE.

Minnestunden må ha vært det sterkeste jeg har opplevd i hele mitt liv. Håper jeg aldri opplever noe lignende igjen. Jeg vet folk vil dø rundt meg, men håper aldri at en person på min alder dør fra meg igjen. Én gang i livet er én gang for mye.

Jeg syns det var så bra å se at så mange stilte opp. Selvom det var forferdelig trist, viser det bare hvor god gutt han var at så mange stilte opp. Alle gråt. Absolutt alle gråt. Folk jeg aldri hadde trodd jeg skulle få se grine, gråt som små barn. Faren fortalte hva som hadde skjedd, noe som jeg beundrer han for. Vet med meg selv at jeg ikke hadde klart det hvertfall. Vi kunne også gå opp å tenne et lys. Bare det var nok til at jeg knakk sammen! Jeg bare gråt hele tiden. Det var så utrolig sterkt. Jeg er mest sannsynlig i London under begravelsen, men håper at jeg er hjemme. Selvom det helt sikkert blir enda sterkere, vil jeg så gjerne stille opp! Det her har vært en såpass tøff kveld, at jeg snart legger meg. Tenkte bare å gi en liten lyd fra meg..

//weheartit

Sender masse medfølelse til familie og nære. Hvil i fred Lars-Mario! Du er og vil bli savnet som den gode, hyggelige og omtenksomme gutten du var :'-( For all del folkens; ta vare på det dere har mens dere fortsatt har det. Fortelle hverandre hva dere føler før det er for sent ♥

Liker

Kommentarer

Instagram