Thursday-fun

Når dere leser dette er jeg på skolen, og har vært det en god stund - hva skulle vi gjort uten forhåndsskrevne innlegg? Jeg startet skoledagen litt tidligere enn vanlig idag, det er rett og slett så mye å gjøre før eksamen. Om én mnd har jeg juleferie og er snart på vei til Gran Canaria, det holder meg gående ;-)

Idag står crossfit på planen, og jeg gleder meg skikkelig - det ble jo ikke noe av forrige uke. Jeg merker ikke noe til sårene lenger, kan nesten ikke tro at jeg må vente i tre uker til før stingene skal tas. Jaja. Sånn er det! Imorgen har jeg skolefri, og jeg gleder meg til å sitte hjemme i joggedressen, ha ha. Det er jobbhelg for meg denne helgen, så da må man nyte andre fridager.

-

When you're reading this, I'm at school and have been for a while - what would we do without prewritten posts? I started the school day earlier than usual, I simply have so much to do. One more month and then we're off for a month, and soon on our way to Spain. That keeps me going ;-)

Crossfit is on the schedule today and I'm so excited - I had to miss it last week, and I don't like that... I don't really notice any of my stitches anymore, can't believe I have to wait three more weeks to get them removed. Oh well. That's how it is! I don't have classes tomorrow, and I can't wait to sit at home in my sweatpants. I'm working this weekend, so I've gotta enjoy other days off.

Liker

Kommentarer

anitafossberg
anitafossberg,
Hvor trener du crossfit? Jeg gjør jeg også, elsker det 😊
nouw.com/anitafossberg
henr1ette
henr1ette,
Trener bare på Sats. Kjæresten min og jeg pleier å sette opp et opplegg, og kjøre det på egenhånd 😊
nouw.com/henr1ette
bysynnelivang
bysynnelivang,
Håper du får en fin dag på skolen😊 Myye å gjøre før eksamen her også nå, det går såå fort
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
Takk, i lige måde! Ja, altfor fort. Jeg har ikke eksamen før 10.desember, men vi er ikke ferdig med forelesninger før om to uker, så jeg er litt stressa, ha ha..
nouw.com/henr1ette

Instagram