tiden flyr

For 211 dager siden dro jeg fra Norge og hele livet mitt

Om 15 dager tar jeg ACT
Okei, ikke noe å glede seg til, men det får definitivt tiden til å fly. Nervøs som søren. Google it om du ikke vet hva det er.

Om 24 dager kommer pappa

Om 47 dager drar jeg til Las Vegas med vertsfamilien

Om 62 dager er det graduation

Om 67 dager kommer mamma og Karoline

Om 77 dager er jeg i Norge igjen
Jæjæjæ, patriotisk og sånn

Om 127 dager drar jeg til Spania med noen venninner

 Om 142 dager er jeg 18 år.

Så sinnsykt mye å se frem til. Har merket nå mer enn noen gang hvor altfor fort tiden går, så nyt det hvor enn du er i verden. Vil at tiden skal gå fortere så jeg får sett venner og familie igjen, samtidig som den har g��¥tt altfor fort og jeg vil den skal stoppe så jeg ikke må dra fra hele livet mitt her. Med mindre du er utvekslingsstudent selv er det nok vanskelig å forstå. Har to helt forskjellige liv med helt forskjellige mennesker som sikkert ikke har mye til felles. To liv jeg setter så utrolig stor pris på. Hadde jeg fått muligheten til å oppfylle ett ønske hadde det nok vært å kombinere begge livene. At jeg skal dra fra alle vennene mine her og mest sannsynlig aldri bo i nærheten av dem eller gå på skole med dem igjen, er bare uvirkelig.

Skal hvertfall nyte de siste månedene mine, og om du fortsatt har muligheten til å være utvekslingsstudent i fremtiden; gjør det! Passer det ikke for deg kan du alltids dra hjem, men om det passer og alt er en match blir det uten tvil det beste året i ditt liv. Husk at flere har det veldig bra og finner (til slutt) en bra vertsfamilie, enn de som ikke trives.Â

Liker

Kommentarer

Instagram