Tuesday

Snappet et lite bilde på vei ut døren idag. Det ble verdens mykeste jeans fra American Eagle, en collegegenser og sneakers idag, i og med at dagene går i ett. Jeg har plutselig endt opp med å jobbe hver dag denne uken, selv om jeg ikke trodde jeg skulle jobbe noe. Klager selvfølgelig ikke - jeg elsker det! De tre dagene jeg hadde fri forrige uke var så kjedelige. Slappet selvfølgelig av og koste meg veldig, men følte jeg kastet bort livet mitt. Føler egentlig det generelt med 6 mnd. fri før skolen starter; at alle andre kommer i gang, mens jeg er en dust som bare sitter her. Det er selvfølgelig veldig deilig å slappe av, og ikke ha noe å lese til, men jeg jobbe når jeg ikke går på skolen. Haha, en rar trang.

Drillen har startet igjen, så da har jeg enda en ting å gjøre, hver tirsdag. For dere som ikke vet det er jeg drillinstruktør for jenter i alderen 6-12 år, noe jeg trives veldig godt med. Må, dessverre, slutte når jeg flytter til Oslo, men satser på å besøke dem på øvelsene noen ganger :-)

Mellom jobb og drill og mat idag har jeg vært hos legen og tatt blodprøve, og det er helt seriøst det verste jeg vet. Jeg har sååå vondt i armen, og føler meg helt handicappet. Sprøyter generelt er ikke noe problem, men blodprøve er helt grusomt. Satser på at jeg ikke er helt alene om den følelsen... Huff. Uansett - nå skal jeg legge meg på sofaen med beina høyt og armen like høyt, og late som jeg er syk, så jeg blir behandlet likedan, he he. Ha en super tirsdag!

Follow my blog with Bloglovin

Liker

Kommentarer

Instagram