Verdens beste parfyme - helt klart!

Har ikke fått blogget så masse idag, har gått i ett her. Vet jeg sa jeg ikke blogget om dere ikke kommenterte men jeg klarer ikke holde meg unna!
Idag gikk jeg først til Sandra Persson og der var Belma. Så gikk vi ut også endte det med at vi stakk til meg :-) Henrik kom og han tok med Prom Night. Den var litt syk! Har du sett den?
Etterhvert kom Jakob også satt vi bare og tullet litt og sånn før alle måtte stikke. Henrik og Jakob sa dem ikke kom tilbake, men jeg var så smart og hoppa ikke i dusjen for jeg vet dem kom til å komme. Og gjorde dem det? JA! Dem kom. Så slappa vi av litt før Henrik måtte hjem og spise. Etter han hadde spist og sånn kom han tilbake men han måtte hjem nesten med en gang for et eller annet. Han kom tilbake igjen men da skulle Jakob hjem og han hadde headsettet sitt hos Henrik så da måtte Henrik hjem igjen. Bra han bor rett nedi gata sier jeg bare. Stakkar gutt! Løp bare frem og tilbake. Men det var kost da :-) Henrik (må være det mest brukte navnet i et innlegg før) har en sånn SYKT GO' PARFYME som heter "channel, ALLURE HOMME SPORT". Den er helt syk! Jeg sa jeg syns han lukta så godt så han stakk og henta den også spruta han meg ned. Så nå lukter jeg gutt. Men jeg digger det! Har aldri lukta en bedre parfyme. Lover deg! Har du lukta den før eller? Den er SYK! Gutte parfyme menmen.

Liker

Kommentarer

Instagram