Wool coat

Coat: Ganni
Bag: Balenciaga
Boots: Alexander Wang

​Det eneste jeg tenker når jeg ser disse bildene er at det er under en måned igjen til jeg skal til frisøren. Ha ha! Er det ikke typisk oss jenter? ;-) 

Igår var jeg - som dere kanskje så på snapchat - på manuduksjon hos Deloitte, med italiensk tapas og vin i etterkant. Det er det beste med eksamensperioden som jusstudent, alle de fantastiske manuduksjonene hos advokatfirmaene med så sinnsykt god mat. Planen var å trene i etterkant, men det ble aldri noe av, dessverre.. Men idag er det torsdag, og det betyr crossfit! Det skal bli deilig :-) Jeg vurderte en ny Prformance-time, men jeg er ikke helt klar for å smake på blodsmaken igjen, enda. Ha ha! Har du noen fine planer denne torsdagen? Jeg har aldri likt torsdag, og kalte det i mange år terror-torsdag, men nå har jeg begynt å få smaken. Muligens fordi jeg veldig sjeldent har skole på fredager, så torsdag betyr helg, de aller fleste uker.

-

​The only think I can think about when I see these pics, is that I have an appointment with the hairdresser in less than a month. Ha ha! Isn't that just typical girls? ;-)

Yesterday - as you may have seen on snapchat - I went to a review class at Deloitte, with italian tapas and wine afterwards. That's the best part about finals as a law student, all the fabulous classes at the law firms with incredibly delicious food. The plan was to work out afterwards, but I never made it there, unfortunately.. But it's Thursday today, and that means crossfit! I was thinking about another Prformance class, but I'm not ready for tasting blood in my mouth, yet. Ha ha! Do you have any plans this Thursday? I've never liked Thursdays, which is why I've always called it terror Thursday, but I've gotten the taste for it these past few months. Might be because I almost never have classes on Fridays, so Thursday equals the weekend, most of the time.

Liker

Kommentarer

anitafossberg
anitafossberg,
Så fin du er 😃 Må komme meg til frisøren snart jeg også.. Men det er jo så dyrt 😟 Kos deg med crossfit, det skal jeg også i dag!
nouw.com/anitafossberg
henr1ette
henr1ette,
Ja, altfor dyrt egentlig.. Jeg bruker julegavepengene mine fra pappa på frisørtime, ha ha... 😃 Takk, i lige måde!
nouw.com/henr1ette
ibenkalberg
ibenkalberg,
Elsker jakka og veska! Classy girl 👏☺️
nouw.com/ibenkalberg
henr1ette
henr1ette,
Takk 😊 "Gamle" favoritter begge to!
nouw.com/henr1ette

Instagram